23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi hjälper er med leverans under Covid-19!

Har du svårt att få komponenter levererat? Vi har ett brett produktutbud i vårt lager som gör att vi kan hjälpa er att hålla produktionen igång!

Logistik och lager

Vårt logistikflöde fungerar bra idag och vi erbjuder nu oss att vara din leverantör för dig som behöver leverans av  produkter och komponeter från vårt sortiment eller andra produkter som ni önskar leverans på.  

  • Snabba leveranser inom 24 h. Beställ produkter idag och vi levererar nästkommande dag.
  • Flera av våra leverantörer har idag majoriteten av sina produktionsenheter öppna. Med detta utgångläget gör det att vi fortfarande kan hålla hög service och leveranssäkerhet framåt.
    Våra leverantörer i Europa klassas som samhällskritiska leverantör, vilket gör att våra leveranser har krav på sig att fungera under den rådande situation som finns.
  • Brett produktsortiment med  lås, elektriska lås, fästelement, monitorfästen, anpassade gasfjädrar och måttbeställda gångjärn.
  • Har ett global nätverk under decenier.

 

Flexfill ™ gasfjädrar
Med Flexfill ™ kan vi hjälpa dig att anpassa känslan i dina produkter och höja värdet för din slutkund. Gasfjädrarna kan beställas med valfri kraft från 50 (N) upp till 2000 (N) i olika varianter beroende på vilken lucka de ska anpassas till. Lucka med gasfjäder bildar en helhet tillsammans med andra beslag som lås från Aero Materiels breda sortiment.

Anpassade pianogångjärn 
Vi har ett stort standardsortiment av gångjärn för de allra flesta användningsområden med olika storlekar och material. Dessa kan tillgodose behov för en mängd olika industrier. Vi kan anpassa era pianogångjärn efter behov och utföra måttbeställd kapning, håltagning, ytbehandling och fjädermontering.

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Tipsa en kollega

0.047