23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR lanserar en Internetbaserad verktygsrådgivare

ISCAR har nyligen introducerat ITA, Iscar Tool Advisor, vilket är en Internetbaserad sökmotor som snabbt och enkelt hjälper till i det produktionstekniska arbetet med val av verktyg och bearbetningsparametrar.

Din produktionstekniker på nätet
ITA skiljer sig på några viktiga punkter jämfört med andra tillgängliga sökmotorer för verktyg och erbjuder bl.a. följande:

• Snabbsök/Avancerad sök-funktion – Med endast tre applikationsfakta kan snabbsöksfunktionen ge verktygsförslag med prioritet på produktivitet. Den avancerade sökfunktionen kräver mer fakta men ger sedan ett mera optimalt förslag.

• Användarspecifika uppgifter – ITA kan uppmanas att ta hänsyn till specifika förutsättningar för den egna verkstaden gällande variabler som tillgänglig effekt och vartal i maskin, stabilitet i uppspänning, maskinkona, befintliga verktyg mm.

• Bearbetningsdata – ITA föreslår inte bara lämpliga verktyg utan rekommenderar även skärdata och redovisar bearbetningsparametrar som effektåtgång, avverkningshastighet mm.

• Kompatibel även med iPhone, iPod touch samt iPad.

ITA ”tänker” som en processingenjör, fungerar lika smidigt som de mest populära PC eller MAC sökmotorerna och tillhandahåller verkliga lösningar till önskad detaljnivå. Rätt verktyg till applikationen väljs baserat på en enorm kunskapsbank.

Användarvänligt
ITA finns översatt till ett flertal olika språk, bl.a. svenska, och gränssnittet som körs i en Windows Internet Explorer är mycket användarvänligt med en logisk och självförklarande uppbyggnad. Till vänster på skärmen samlas all inmatad information om applikationen och de i förväg givna förutsättningar. Till höger redovisas sedan ITA:s förslag där vissa resultat är ”klickbara” med hyperlänkar till mer detaljerad information. Resultatet kan sedan sparas som ett pdf-dokument på den egna datorn eller skickas som ett e-mail. En användarmanual finns tillgänglig online eller för nedladdning och egen utskrift.

För mer information kontakta Iscar Sverige AB på tel 018-66 90 60

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Tipsa en kollega

0.032