23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stålinnovationer och branschnyheter inom grundläggning presenteras vid Ruukki Stålpåledag 2011

Ruukki Sverige bjuder in till branschseminariet Stålpåledagen den 26 maj i Stockholm. Temat är Modern Grundläggning och under dagen presenteras tekniska innovationer och kundcase från hela Norden.

För tredje året i rad bjuder Ruukki in kunder och representanter från stål- och grundläggningsbranschen till en heldag för att presentera branscherfarenheter och produkter inom området grundläggning med stålpålar.

- Vi ser Stålpåledagen som ett riktigt bra tillfälle att samla branschen och visa upp exempel på produktutveckling och intressanta kundprojekt. Under dagen får våra besökare möjlighet att lyssna på presentationer av Ruukkis experter som till exempel handlar om ”hur högre stålsorter kan ersätta betongpålar”. Vi bjudit in kunder som presenterar trender och resultat i byggprojekt, berättar Mats Larsson, Technical mananger, Ruukki.

Nytt för i år är att Ruukki också arrangerar ett forum för mingel och har bjudit in företag i grundläggningsbranschen som finns på plats som utställare.

- Vi vill skapa möjlighet för fler möten mellan oss aktörer inom stålbranschen. Därför har vi ett luftigare program i år för att ge tid till mingel och besök i utställarnas montrar, säger Mats Larsson.

Atlas Copco är ett av de företag som är på plats för att visa upp sina produkter och träffa konsulter, kunder och företrädare från grundläggningsbranschen.

- Vi får tillfälle att lyssna på bra idéer om hur våra produkter alltjämnt kan fortsätta utvecklas för att möta framtida behov och krav, berättar Niclas Tidström, Försäljningschef, Grundläggning och Prospektering, Atlas Copco CMT Sweden AB.

Fakta om Stålpåledagen:

Dag: 26 maj - Tid: 13.00 och 17.00 (lunch 11.30)
Plats: Kista Science tower, Stockholm

Programmet i sin helhet hittar ni i bifogad fil eller på följande länk: www.ruukki.se/infra

För mer information om Ruukkis Stålpåledag kontakta:
Mats Larsson, Technical manager
mats.larsson@ruukki.com
+46-107878855

Rautaruukki levererar metallbaserade komponenter, system och totalkoncept för byggsektorn och verkstadsindustrin. Koncernen har ett brett produkt- och servicesortiment inom metallprodukter. Bolaget har verksamhet i 27 länder och 11 800 anställda. Omsättningen år 2009 uppgick till 2,0 miljarder euro. Aktien noteras på NASDAQ OMX Helsingfors (Rautaruukki Oyj: RTRKS). Bolaget använder sig av marknadsföringsnamnet Ruukki.

SSAB AB
BOX 70
101 21 Stockholm
Borlänge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560163429

Tipsa en kollega

0.049