23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Aero Materiel AB ny distributör av teleskopskenor från Schock-Metall.

Aero Materiel AB förstärker sitt sortiment med teleskopskenor från tyska Schock-Metall, ett urval av skenorna kommer att finns på lager i Jönköping och övriga varianter finns för snabb leverans i Tyskland.

I standard sortimentet finns skenor som tar laster på 200kg, längder i upp till 1500mm, självindrag, dämpning och rostfritt.

Schock-Metall leverarar skenor till all tillverkande industri t.ex. fordon, vitvaror, möbler, inredning och maskinbyggare vilket stämmer väl överrens med de områden Aero Materiel vänder sig till. Vi hoppas kunna bli det naturliga valet när man ställer höga krav på kvalitet och tillförlitlighet på skenor och leveransservice.

Specialanpassningar ser vi som en möjlighet t.ex. lackerade skenor, hakmontering, gängade hål eller speciallängder.

Schock-Metall är även leverantör av rullformade profiler med små toleranser. I profilerna integreras också hål, gängor, slitsar, urklipp etc. vilket ger mycket kostnadseffektiva lösningar. Rätt utformad profil kan reducera åtskilliga moment i monteringen.

Hela sortimentet finns i 3D på Aero Materiels hemsida för nedladdning och vi kommer presentera vårt utbud på Elmia Subcontractor 2013 i monter B01:33, välkomna.

För mer information kontakta
Bo Murath
Aero Materiel AB
Box 5031
550 05 Jönköping
036-34 44 44
bo.murath@AeroMateriel.com

Aero Materiel AB
Österängsvägen 16
554 63 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562578079

Tipsa en kollega

0.048