23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Distributörer sökes till marknadsledande industripumpar.

Orionflow är stolta över att kunna erbjuda industripumpar av högsta kvalitet från SAMOA Industrial, som är en del av vår koncern och en ledande global aktör inom tillverkning av pumpar, system och lösningar för komplex vätskehantering. Vi har nu utökat vårt produktsortiment och för att nå nya marknader och söker därav fler distributörer som vill vara en del av vår framgångsresa.

Förfallodatum
den 31 maj 2025

För att underlätta distribution och tillgänglighet har vi ett stort centrallager i Stockholm. Detta ger våra distributörer och återförsäljare snabb och smidig tillgång till vårt breda produktsortiment vilket i sin tur gör att ni kan erbjuda era kunder korta leveranstider och utmärkt service.

Vi erbjuder även våra distributörer och återförsäljare teknisk support, marknadsföringsstöd och utbildning för att säkerställa att ni har all den kunskap och de verktyg som behövs för att framgångsrikt marknadsföra och sälja våra produkter.

Är ni intresserade av att bli en del av vårt nätverk och tillsammans med oss erbjuda branschledande industripumpar?Kontakta oss gärna för mer information och för att diskutera hur vi kan samarbeta.

 

OrionFlow är ledande inom SAMOA Industripumpar och erbjuder högkvalitativa lösningar med tryckluftsdrivna pumpar, utvecklade och tillverkade inom koncernen och distribuerade till mer än 120 länder. Vårt strategiskt placerade centrallager för de nordiska marknaderna är placerat i Stockholm vilket garanterar våra kunder snabba, effektiva och tillförlitliga leveranser.

 

OrionFlow
Grustagsvägen 4
138 40 Älta
Nacka kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565973871

Kontaktperson

SF

Tipsa en kollega

0.031