23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

För en ren framtid med väte

För att kunna producera och använda grön vätgas på ett ekonomiskt sätt krävs säkra, underhållssnåla och framför allt effektiva anläggningar och system för att uppnå högsta möjliga totala effektivitet. Utvecklingen av tillämpningsorienterade lösningar för vägasproduktion samt dess användning och distribution är komplicerad och tidskrävande.

Använd det tekniska kunnande som våra erfarna specialister besitter för att agera mer effektivt. Vi lyssnar, analyserar och utvecklar framtidsorienterade produkter och system tills de är redo för serieproduktion.

Allt från en och samma källa

Vi följer med dig som partner från utveckling till storskalig produktion. Med vår mångåriga erfarenhet inom vätgasindustrin och ett brett tillverkningssortiment kan vi svara kompetent och flexibelt på dina behov.

Fokus på energieffektivitet

Våra produkter står för minimala förluster och därmed bästa möjliga totala effektivitet i dina anläggningar för produktion och användning av vätgas. Robusta konstruktioner och högkvalitativa material säkerställer att de är så underhållsfria som möjligt och ger maximal tillgänglighet.

Maximal säkerhet

Våra komponenter uppfyller de nödvändiga godkännandena för din tilltänkta tillämpning och garanterar en tillförlitlig användning som uppfyller specifikationerna under lång tid.

Läs mer våra lösningar för vätgas på vår hemsida. 

 

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047