23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR QUICK-D-MILL - Borrning och fräsning i ett och samma verktyg för maximal effektivitet

QUICK-D-MILL är ytterligare en produkt från ISCAR´s produkt-lanseringskampanj LOGIQUICK. En produktlansering som innehåller en mängd banbrytande skärande verktyg för svarvning, avstickning, spårsvarvning, hålbearbetning och fräsning samt även nya digitala hjälpmedel.

QUICK-D-MILL skärens design skapar en mångsidighet med totalt 4 skäreggar – 2 centrumskärande skäreggar för borrning och 2 periferi-skäreggar för fräsning. Det laxstjärtformade skärläget i fräskroppen ger en robust och hållbar skärinspänning vilket försäkrar en hög processtillförlitlighet. Skärens positiva spånformare är speciellt utformad för bearbetning i ISO P- och K-material. Lämplig för ett brett spektrum av fräsoperationer så som fräsning av skuldra, håltagning, spårfräsning, fräsning av komplexa konturer, rampning, dykfräsning med mera.

De nya skären MDR ANMU… finns tillgängliga i 3 storlekar 7, 10 och 12 mm och pinnfräsarna med antingen cylindriska skaft eller med MultiMaster-koppling i Ø16, 20 och 25 mm. QUICK-D-MILL 3D-printade fräshuvuden med MULTI-MASTER-koppling har invändiga kylkanaler för högtryckskylning vilket förbättrar spånevakueringen, minskar värmen och förlänger verktygslivslängden. 

QUICK-D-MILL är mycket användarvänligt och ger effektiviserade processer, minskat antal verktygsbyten och ökad total produktivitet.

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Tipsa en kollega

0.047