23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm AB utvidgar med ny kontor i Jönköping

Den danskägda packnings- och tätningsleverantören Carsten Holm AB stärker sin position i Sverige genom att etablera ett säljkontor i Jönköping från den 1 september 2024. Den nya kontor ska säkerställa en ännu bättre service till det allt större antalet svenska kunder och bidra till en utvidgning av marknaden i Skandinavien.

Af Karina Davids - Kd marketing support

Vi har upplevt ett allt större intresse för våra produkter i Sverige de senaste åren – särskilt efter att vi etablerat Carsten Holm AB som en separat svensk avdelning våren 2023. Därför ser vi det som en naturlig del av vår utveckling att vi nu öppnar ett säljkontor i Jönköping, som är centralt placerat i förhållande till våra kunder”, berättar säljchef Michael Lauritsen.

Företaget är en välrenommerad aktör i branschen med nästan 50 års erfarenhet inom försäljning och produktion av packningar och tätningar. Utöver säljkontoret i Sverige har företaget huvudkontor, lager och produktion i Danmark samt en avdelning i Kina. 2024 samlades avdelningarna i en koncern under namnet Holm Group.

Medarbetarsidan stärks
I samband med att Jönköpingskontoret öppnades anställde Carsten Holm AB två nya duktiga medarbetare som tillsammans med avdelningens övriga medarbetare ska betjäna de svenska kunderna: 

Kristian Bergman blir ny innesäljare med fast placering på kontoret i Jönköping. Hans arbetsuppgift är att vägleda kunderna så att de får den bästa tätningslösningen efter respektive behov. Kristian Bergman har åtskilliga års erfarenhet av försäljning av tätningar och packningar, senast på Drivma AB.

Christian Steiner är ny Key Account Manager för den svenska marknaden. Han kommer från Norrköping och har många års erfarenhet av företagsuppbyggnad och försäljning till både återförsäljare och industrikunder.

Väl rustade inför framtiden
Med den nye avdelningen och de nya medarbetarna är Carsten Holm AB redo att sätta ytterligare fart på tillväxten på den svenska marknaden. ”Vi är glada att kunna ge både befintliga och nya kunder ännu bättre service lokalt”, säger Key Account Manager Christian Steiner.


Holm group

Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen. Holm Group utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.031