23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand fördjupar samarbete med Camozzi Automation

Hydroscand AB, en ledande leverantör av hydrauliska lösningar och industriella komponenter, har utökar sitt samarbete med Camozzi Automation, en global aktör inom industriell automation. Detta utökade partnerskap syftar till att stärka båda företagens marknadspositioner och förbättra serviceutbudet till sina kunder.

Samarbetet mellan Hydroscand AB och Camozzi Automation har utvecklats över flera år och bygger på en gemensam vision om att leverera högkvalitativa och hållbara lösningar till industrin. Hydroscand säljer, marknadsför och distribuerar Camozzis produkter vilket innebär att företaget kan erbjuda sina kunder ett bredare produktsortiment framför allt inom pneumatik.

Starten på det fördjupade samarbetet inleddes i maj med en kick-off i Brescia, Italien, där Hydroscands regionchefer och ledningsgrupp gjorde ett uppskattat studiebesök i Camozzis kopplingsfabrik. Genom detta fördjupade partnerskap kommer företagen att samarbeta kring fordonspneumatik och industriell automatisering.

– Det här är ett naturligt steg i vår strävan att alltid ligga i framkant när det gäller teknologisk utveckling och service till våra kunder. Tillsammans med Camozzi kan vi erbjuda ännu mer omfattande och effektiva lösningar till våra kunder, säger Bosse Flack, Försäljningsansvarig för pneumatik på Hydroscand AB.

Hydroscand AB är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien och har sedan 1969 arbetat för att leverera innovativa lösningar, produkter och tjänster till sina kunder.

Camozzi Automation erbjuder sedan 1964 ett brett sortiment av produkter, som komponenter, system och teknik för industriell automatisering samt tillämpningar för transportsektorn och Life Science industrin.

Detta strategiska drag markerar en spännande tid för både Hydroscand och Camozzi, och det är med stor entusiasm som Hydroscand ser fram emot ett fortsatt och fördjupat samarbete.

 

Hydroscands utbud av produkter inom pneumatik
Hydroscands utbud av produkter inom fordonspneumatik

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Tipsa en kollega

0.031