23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fräsar för aluminium med 48 % rabatt!

Bearbetar du aluminium och upplever utmaningar med precision eller hållbarhet? Då kan vår AE-N-serie med högpresterande fräsar vara lösningen du söker.

Förfallodatum
den 29 november 2024

AE-N-serien är designad specifikt för bearbetning av aluminium och andra icke-järnhaltiga material. Dessa verktyg är utvecklade för att leverera enastående resultat, oavsett hur komplexa dina krav är.

En viktig komponent i aluminiumbearbetning är valet av beläggning, som spelar en avgörande roll för både prestanda och hållbarhet. Hos OSG har vi utvecklat våra egna avancerade DLC-beläggningar (Diamond-Like Carbon) som är skräddarsydda för att optimera bearbetningen av icke-järnhaltiga material.

Revolutionerande DLC-coatingsteknologi

Med OSG egenutvecklade DLC-coating får du en fräs som levererar en extremt slät yta och minskar risken för materialpåsvetsning. Den förbättrade smörjförmågan gör denna beläggning idealisk för bearbetning av aluminiumlegeringar och garanterar hög prestanda och precision.

Två specialiserade DLC-beläggningar anpassade efter dina behov

DLC-IGUSS – För maximal verktygslivslängd
Denna tjockare beläggning skyddar skäreggen mot slitage och förlänger verktygets livslängd markant. Perfekt för uppgifter där hållbarhet är prioriterad. Används i verktyg som AE-VTS-N, AE-VTFE-N och PXAL.

DLC-SUPER HARD – För maximal skärpa
Med en tunnare beläggning säkerställer DLC-SUPER HARD hög vidhäftning till basmaterialet, vilket möjliggör skarpare skäreggar och minskad materialpåsvetsning. Denna beläggning är idealisk för applikationer som kräver hög precision. Används i verktyg som AE-TS-N, AE-TL-N och AE-VTFE-N.

Oavsett dina specifika bearbetningsbehov erbjuder AE-N-serien den optimala lösningen för dig, så att du kan uppnå bästa precision och hållbarhet i dina processer.

OSG Scandinavia  kör för närvarande en kampanj där du får hela 48% rabatt på listpriset fram till och med den 29 november. Använder du webbshoppen, dras rabatten automatiskt av när du köper från AE-N serien.

OSG Scandinavia a/s
Singelgatan 7
212 28 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5164054818

Kontaktperson

Martin Conca
Försäljningschef
+46 73-089 89 85 mac@osg-scandinavia.com

Tipsa en kollega

0.031