23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Trådlös teknik är förstahandsvalet hos Beslag & Metall

Läs vårt senaste kundfall där Beslag & Metall har testat SMC:s trådlösa lösningar under flera år.

Beslag & Metall AB var bland de första i Sverige att använda SMC:s trådlösa kommunikationssystem 2016, drivet av nyfikenhet och en stark relation till SMC. Framgången med systemet har lett till flera implementeringar, tack vare dess tillförlitlighet och fördelarna med trådlös kommunikation i företagets mobila och krävande applikationer.

”SMC:s trådlösa system gör att vi kan använda enklare och mer kostnadseffek tiva verktygsväxlare där de enda genomföringarna är en för luft och en för 24V spänningsmatning. Systemet fungerar helt problemfritt och är enkelt att komplettera med fler enheter längs vägen, vilket gör att vi slipper ytterligare kabeldragning.” säger Simon.

”Vi har tidigare bytt ut befintliga system mot SMC:s trådlösa för att slippa kabel- och kontaktbrott och nu är trådlöst förstahandsvalet för oss i rörliga applikationer” fortsätter han och konstaterar

"en använder vi faktiskt trådlöst även i fasta installationer trots att det kanske inte behövs, då systemet är så enkelt och robust att vi föredrar det framför kabel.”

Läs mer här

 

SMC Automation AB
Ekhagsvägen 29
141 71 Segeltorp
Huddinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562764034

Kontaktperson

SAA

Tipsa en kollega

0.031