23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Safe Control Materialteknik, nu en del av GBA Group!

Det är med glädje och stolthet vi kan bekräfta att vi nu är en del av GBA Group genom deras förvärv av en majoritetsandel i företaget. GBA Group, som är ett internationellt tjänsteföretag inom Life Science, expanderar därmed sin verksamhet i Sverige och stärker sin roll som en komplett tjänsteleverantör i Skandinavien.

Grundarna och ägarna Harald Fredriksson, Catarina Wernlund och Lars Andersson förklarar:

- Vi har funnit den rätta partnern i GBA Group för att vidareutveckla vårt företag och stärka vår långsiktiga konkurrenskraft. Genom samarbetet med GBA Group kommer vi att kunna erbjuda analyser och undersökningar inom nya områden som kompletterar vårt befintliga utbud. Detta gör att vi i högre grad kan agera som en helhetsleverantör och därmed bli en ännu mer professionell och värdefull partner för våra kunder.

GBA Group är ett internationellt tjänsteföretag inom Life Science med drygt 3 000 anställda. Företaget erbjuder ett brett spektrum av analytiska, logistiska och specialiserade tjänster inom läkemedel, medicintekniska produkter, kosmetika, kemikalier, livsmedel, dricksvatten och miljö. GBA Group är verksamt i flera länder, inklusive Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Polen, Spanien, Indien, Sverige och USA.

Safe Control Materialteknik AB grundades 2001 av  Lars Andersson, Harald Fredriksson och Catarina Wernlund. Företaget är ett fristående och av SWEDAC ackrediterat materiallaboratorium, beläget i Göteborg. Verksamheten är uppbyggd kring enheterna kemi, mekanisk provning, mekanisk verkstad, metallografi och miljöteknik. Företaget bedriver även utbildning inom verksamhetsnära områden

Safe Control Materialteknik i Göteborg AB
Tillgängligheten 1
417 10 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5566047832

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047