23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kalmar Billackering AB ligger steget före - med förstklassiga produkter och digitala verktyg

"Vi väljer de produkter och lösningar som fortsätter att ge oss snabbhet, hög kvalitet och effektivitet i vår produktion, och ofta är det nya digitala verktyg och hållbara produkter som PPG:s nya Air-Dry Primer."  - Simon Andersson-Junkka, delägare i Kalmar Billackering AB -

 Kalmar Billackering AB arbetar inom alla delar av lackeringsbranschen: personbilar, kommersiella fordon och industri, men den största delen av företaget är försäkringsreparationer på personbilar, främst Volvo och Volkswagen.

Kalmar Billackering AB är alltid intresserade av de bästa presterande produkterna och verktygen som kommer att stödja deras affärsprocesser och verksamhet. Deras arbetsfilosofi är att alltid sträva efter högsta kvalitet.

Använda DP7000 - för snabbhet och optimering av arbetsprocesser
Sedan slutet av 2023 har Kalmar Billackering AB använt PPG:s nya One Visit Air-Dry Primer DP7000. Simon Andersson-Junkka förklarar varför de var snabba med att lägga till DP7000 i sin produktportfölj:

"Det var ett enkelt val för oss att börja använda DP7000 eftersom den uppfyller våra huvudmål om snabbhet, kvalitet och hållbarhet. Tack vare den snabba lufttorkningen sparar den tid och förenklar arbetsprocesserna. Det här är en klar vinst för oss.  Vi är mycket nöjda med den här slipgrunden. Den är lätt att slipa och lätt att använda och ger fantastiska slutresultat.

Naturligtvis spelar hållbarhet också roll i vårt val av produkter. Med DP7000 kan vi bidra till att minska CO2-utsläppen eftersom det inte finns något behov av energiförbrukning från IR-lampor."


PPG Digital Portfolio - för effektivitet och kvalitet
Sedan de började med PPG i 2022 har Kalmar Billackering visat stort intresse för alla nya lösningar och produkter, och de har anammat PPG:s portfölj av digitala verktyg för att optimera och effektivisera arbetsprocesserna. De använder MoonWalk, PPG:s automatiska blandningsmaskin, för att blanda färger och PPG VisualizID, digitalt kulörverktyg med unik 3D framställande.

Som Simon Andersson-Junkka säger: "Vår arbetsfilosofi är att alltid sträva efter högsta kvalitet, och vi är alltid intresserade av den senaste tekniken och de bästa presterande produkterna. Vi väljer de produkter och lösningar som fortsätter att ge oss snabbhet, hög kvalitet och effektivitet i vår produktion.

Läs mer om PPG Digital Portfolio

Läs mer om DP7000 Air-Dry Primer

PPG Scandinavia
Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Københavns Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17010433

Tipsa en kollega

0.031