23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand fyller 55 år

Den 17 september 2024 firar Hydroscand AB 55 år! Familjeföretaget inom slang och ledningskomponenter med tillhörande tjänster, grundades 1969. Idag är Hydroscand ett internationellt företag, med verksamheter i 20 länder.

Hydroscand grundades 1969 av Björn Holmström, i en källarlokal i Örby. Under 55 år har Hydroscand expanderat betydligt, både geografiskt och i sitt erbjudande, till att bli den självklara aktör som de är idag. Genom att växa organiskt och förnuftigt är Hydroscand idag marknadsledande i Skandinavien och fortsätter växa globalt.

Visionen för företaget är fortfarande densamma som när Björn Holmström grundade företaget – att sälja slang och ledningskomponenter med tillhörande tjänster från en decentraliserad, kundnära organisation.

– Vi är mycket stolta över att ha varit en del av våra kunders affärsutveckling och framgångar i 55 år. Vår ledstjärna är att erbjuda produkter och tjänster som underlättar, effektiviserar och utvecklar våra kunders verksamheter. Därigenom utvecklas även vi. Vi växer tillsammans med våra kunder. Nu ser vi fram emot de kommande 55 åren med samma entusiasm som drivit verksamheten framåt till idag, säger Pontus Nygren, VD på Hydroscand AB.

Pontus fortsätter:

– Vår vision är att vara kundens naturliga val för slangar, kopplingar och relaterade produkter, som vi erbjuder genom innovativa tjänster och lösningar. Vi står redo att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar som för våra kunder.

Hydroscand fortsätter att expandera med nya butiker och mobila enheter. Idag har företaget 76 butiker runt om i landet och deras mobila slangservice SlangExpress är med sina närmare 100 servicefordon rikstäckande och erbjuder jour dygnet runt. Genom detta är Hydroscand tillgängliga för sina kunder oavsett var de befinner sig. Tillväxten genom åren speglar företagets åtagande att alltid sätta kunden först och att leverera inte bara produkter, utan också värde och lösningar som verkligen gör skillnad.

Hydroscands 55 års jubileum, firas i alla Hydroscands butiker runt om i Sverige idag, där Hydroscand vill tacka sina kunder och samarbetspartners för deras lojalitet och stöd genom åren.

Hydroscand ser fram emot att fortsätta sin resa och att förenkla kundernas vardag genom pålitlig service, hög kvalitet och innovativa lösningar tillsammans med sina kunder.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Tipsa en kollega

0.031