23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

När är distribuerad automation aktuellt?

Oavsett om det handlar om tillverkning av läkemedel eller livsmedel är hygien, säkerhet och övervakning av största vikt. Med hjälp av en distribuerad automationsanläggning går det att uppnå. Det fungerar i både nya och befintliga anläggningar och behöver inte vara särskilt svårt.

När är distribuerad automation aktuellt?

  • När du behöver ha ventilerna tätt placerat i anläggningen.
  • När du önskar en flexibel utformning av anläggningens del-system.
  • När du vill automatisera enskilda processteg i en befintlig anläggning.

Med en systemlösningen från Bürkert anpassas komponenter som styrskåp eller fältmoduler och processventiler optimalt till varandra och kan sömlöst kopplas ihop med intelligenta komponenter. En förkvalificerad plattform underlättar både planering och ingenjörsarbete. Det distribuerade automationskonceptet kan utökas när som helst och med minimal arbetsinsats.

Med styrskåp: Tillförlitlig automatisering i närheten av processen.
Vill du automatisera de pneumatiska funktionerna i din anläggning? Ventilöar från Bürkert i ett styrskåp är lämpliga för detta. Baserat på ventilöarna styr du processer via ett nätverk av enkelventiler. På detta sätt kan du inte bara effektivisera dina produktionsprocesser utan också göra dem säkrare. Eftersom du kan känna igen fel tidigt med hjälp av en väl genomtänkt diagnosfunktion – på enheten och på driftledningsnivån.

Läs mer om fördelarna med ett distribuerat automationskoncept här.

 

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047