23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Har ditt material eller din utrustning angripits av rost?

Visst gör man väl allt för att förebygga rostangrepp och skydda material, utrustning och produkter? Men trots det så brukar behovet förr eller senare uppstå av att ta bort rost på metall som utsatts för väder, vind och fukt i någon form.

Visst gör man väl allt för att förebygga rostangrepp och skydda material, utrustning och produkter?
Men trots det så brukar behovet förr eller senare uppstå av att ta  bort rost på metall som utsatts för väder, vind och fukt i någon form. Vi kan erbjuda hjälp med flera smarta produkter för rostborttagning som är vattenbaserade, ekologiska och skonsamma mot såväl människa som material.

 

> Cortec 422 VCI Rostborttagare, spray för snabb borttagning
Rostborttagare för effektiv och snabb borttagning av rost och missfärgningar från ytor av stål, järn, koppar, mässing och krom. Skadar inte de metaller som rengörs och är även oskadlig för de flesta lacker, plaster, textilier, keramik och gummityper. För utomhus- och inomhusbruk.
Finns även i 19 lit. förp.
Läs mer om 422 >>

> Cortec 426 VCI Rostborttagare med polerande effekt
Rostborttagare för snabb borttagning av rost, kalk-
avlagringar och oxider från järn/stål, koppar, zink, magnesium, brons, mässing och andra metallegeringar. Polerande effekt på aluminium och koppar. Passar för stora applikationsområden/behov.
Läs mer om 426

> Cortec Corrverter Rostomvandlare/primer för långvarigt skydd
Vattenbaserad, snabbhärdande rostprimer som omvandlar rosten till ett passivt lager och förhindrar att ytterligare rost bildas. Corrverter ger ett långvarigt rostskydd på egen hand eller tillsammans med en ytbeläggning för utökat skydd. Appliceras med roller eller pensel, doppas eller sprayas.
Läs mer om Corrverter>>

 

Tribotec AB
Metallvägen 2
435 33 Mölnlycke
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562346089

Kontaktperson

NA

Tipsa en kollega

0.062