23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Snabb och enkel att installera

Höghastighetsfräsmaskinen DATRON MLCube är unik i sin storlek och har ett unikt användargränssnitt som gör att det är mycket enkelt att komma i gång med produktion efter installation och igångkörning.

Förfallodatum
den 27 juni 2025

DATRONs MLCube är det bästa valet för kostnadseffektiv bearbetning av till exempel frontpaneler, chassi, profiler och andra detaljer i aluminium och även andra material som icke-järnmetaller eller kompositmaterial.

DATRONs CNC-maskiner har mycket låg strömförbrukning och ett utmärkt pris -prestanda -förhållande - även vid låga produktionsvolymer. Det går snabbt och enkelt att skifta detalj som skall produceras. Med korta ställtider och lätta omställningar blir man snabbt flexibel i produktionen. Med DATRONs CNC-fräsmaskiner erhålls ett långsiktigt och extremt högt lönsamhetsförhållande.

Ja, det går snabbt och enkelt att installera en DATRON MLCube och med DATRONs mjukvara next så får man även ett enkelt och pedagogiskt användargränssnitt. Mjukvaran ger vägledning under hela bearbetningsprocessen, mjukvaran är uppbyggd med ett smartphoneliknande gränssnitt, vilket gör att man enkelt kan peka på det man vill göra. Det är också enkelt att följa processen på maskinens run screen. Detaljerna som finns laddade i maskinen visas med tydliga bilder som man enkelt kan välja med ett klick. 

DATRON är mycket duktiga på vakuumspännteknik, vilket ger korta ställtider. DATRON har även andra tillbehör för snabb och exakt uppspänning av olika detaljer. 

Tveka inte att kontakta oss för en demo eller kalkyl.
E-mail: Mattias Tetzlaff

DATRON har även ett stort sortiment av CNC-verktyg

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031