23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ISCAR PICCO - Små verktyg som ger stora förbättringar

Iscars PICCO-sortiment för längd- och automatsvarvar och andra små CNC-maskiner utökas kraftigt med många smarta lösningar som täcker applikationer inom svarvning, spårstickning, gängning och hålbearbetning.

PICCO3CUT med 3 precisa skäreggar  
PICCO3CUT är ett flerskärigt PICCO-verktyg med 3 precisa skäreggar för invändig svarvning i små komponenter. Verktyget har kylkanaler längs skaftet som riktar kylvätskan mot skäreggarna.
PICCO3CUT’s höga precision för tillverkning av exakta detaljer ger lägre verktygskostnad.

Film >>>

PICCOINDEX invändiga svarvbommar med vändskär
ISCAR lanserar nya PICCOINDEX svarvbommar i stål och solid hårdmetall som är designade för små ISO-vändskär och passar grov, medel och finbearbetning av små komponenter.
De nya PICCO-INDEX bommarna passar PASSCUT och PICCO ACE hållare och finns tillgängliga för CCGT/CCGW 03 skär för svarvning/uppborrning, WBMT/WBGT 06 skär för svarvning/uppborrning och 06IR/IL skär för gängning. Hållarna har invändig kylning riktat mot skärzonen vilket ger hög produktivitet och utmärkt resultat.

PICCO SUMOCHAM Borrar med invändiga kylkanaler och PICCO koppling
PICCO SUMOCHAM är en utmärkt lösning för längdsvarvar där utrymmet är begränsat. Som alla SUMOCHAM borrar kan borrspetsen enkelt bytas i maskin utan tidskrävande inmätning. PICCO SUMOCHAM har ett skaft som passar PASSCUT-hållare och finns i diametrar från 4 till 10 mm. SUMOCHAM-spetsar finns för olika material och applikationer. 

Film>>>

PICCODRILL solida hårdmetallborrar med PICCO-koppling
Unika hårdmetallborrar med ett skaft som passar i ISCAR PASSCUT-hållare gör dessa borrar till en perfekt lösning i små CNC-maskiner. Borrarna finns tillgängliga i dimensioner mellan 3 och 8 mm och har kylkanaler längs skaftet som riktar kylmedlet mot skärspetsen.

Läs mer i nya PICCO-katalogen - klicka här

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Tipsa en kollega

0.064