23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uthyrning av maskiner för vätskehantering

En räddare i nöden! Med inhyrd utrustning undviker ni dyra investeringar och produktionsstopp. Vad sägs om lösningar för underhåll av hydraulik- och smörjsystem som håller era system i drift utan avbrott?

HYDAC är en helhetsleverantör av utrustning och teknisk service inom vätskehantering. Vi erbjuder montage, installation, hydraulteknisk service samt teknisk konsultation och uthyrning av maskiner för att säkerställa att era hydraulik- och smörjsystem fungerar optimalt.

Vårt utbud av maskiner för uthyrning är brett och det mest efterfrågade är vakuumaggregat för effektiv vattenborttagning (FAM –  FluidAqua Mobil) samt varnishfiltrering vid högt MPC-tal (VEU – Varnish Elimination Units). Våra enheter finns i storleken:
– VEU 15 l/min
– FAM 10-100 l/min (5-45 l/min finns med uppkoppling för övervakning och support)

Ett urval av våra maskiner för vätskehantering till uthyrning:

Vakuumaggregat (FluidAqua Mobil – FAM):
Effektiv vattenborttagning samt avgasning och filtrering från hydraul- och smörjoljor, vilket förbättrar systemets prestanda och förlänger utrustningens livslängd.
FAM 1 – kostnadseffektiv OEM-modul med låga underhållskrav. För anläggningar med låga flödeshastigheter.
FAM 5 – vakuumavvattning för att eliminera fritt och upplöst vatten samt fria och upplösta gaser. HYDAC Dimicron filterteknik med stor kapacitet att samla upp föroreningar.
FAM 10 – vakuumavvattning för att eliminera fritt och upplöst vatten samt fria och upplösta gaser. HYDACs bypass-filterelementteknik med stor kapacitet att separera och samla upp föroreningar.
FAM 25-45 – vakuumavvattning för att eliminera fritt och upplöst vatten samt fria och upplösta gaser. HYDACs bypass-filterelementteknik med stor kapacitet att separera och samla upp föroreningar. Kontinuerlig övervakning av vattenhalt och styrning genom AquaSensor AS 1000.

Serviceenhet för påfyllning, spolning och rengöring (MobileFiltration Unit – MFU)
En portabel serviceenhet för:
• påfyllning av hydraulanläggningar
• spolning av små hydraulanläggningar
• rengöring i bypassflödet

Varnishfiltrering vid högt MPC-tal (Varnish Elimination Units – VEU)
Används för att konditionera mineraloljor. Mycket effektiva för borttagning av fernissa (oljenedbrytningsprodukter) som kan sedimentera tanken, ventiler eller lager.

För att undvika kostsamma produktionsstopp kan vi skräddarsy lösningar för uthyrning av utrustning som gör det möjligt att hålla era system i drift utan avbrott.

🔎 Läs mer om möjligheterna med att hyra in utrustning från HYDAC.

 👋 Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha mer information om vårt utbud av maskiner för uthyrning och veta mer om hur vi kan hjälpa er att optimera er produktivitet och effektivitet!

---------------------------------------------------------

HYDAC 
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

Hydraulik - Filtrering - Elektronik - Kylning - E mobility

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Tipsa en kollega

0.063