23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nomo Group förvärvar en majoritetsandel av TOP-OSA Oy

Nomo Group, en del av den globala industrikoncernen Axel Johnson International, tillkännager det strategiska förvärvet av den Finska tätningsspeciallisten TOP-OSA. Förvärvet ligget i line med Nomos strategi, att växa inom tätningsteknik. TOP-OSA har en unik position på marknaden och är känt för sina mycket kompetenta personer med djup produkt-kunskap och start produktionskapacitet.

Top-Osa, beläget i Tammerfors, är positionerat som en ledande tätningsexpert på den finska marknaden, känd för sitt produktutbud och förmåga att möta specifika kundbehov. Företaget grundades 1982 och drivs av sina nuvarande ägare sedan 2010 och är känt för sin tillförlitlighet, flexibilitet och snabba leveranser. Top-Osa specialiserar sig på att tillhandahålla både standardiserade och skräddarsydda tätningar, använda råmaterial av högsta klass och ett omfattande kvalitetssäkringssystem. Tack vare skicklig personal med djup teknisk kunskap har Top-Osa byggt upp starka och långvariga kundrelationer över tid och etablerat sig som en pålitlig tätningspartner.

”Tillsammans med Top-Osa skapar vi synergier för Nomo Group eftersom vi delar samma värderingar och vision för framtida tillväxt och utveckling. Förvärvet ger ett ytterligare värde för våra OEM- och MRO-kunder, genom att tillhandahålla ett utökat produktsortiment och förbättrad teknisk kunskap. Jag är mycket glad att kunna välkomna Top-Osa till vår koncern”, säger Henrik Walter, vd för Nomo Group.

Tätningssegmentet har identifierats som ett område med stor tillväxtpotential och detta strategiska drag från Nomo Group förstärker tätningserbjudandet över hela Norden. Som två mycket kompletterande verksamheter tillför Top-Osa produktionskapacitet och kompetens till Nomos breda kundbas. Top-Osa kommer att behålla sin nuvarande ledning och fortsätta att erbjuda en hög servicenivå och expertis.

"Vi är glada över att gå samman med Nomo Group och bli en del av Axel Johnson International, det passar vår kultur perfekt och vårt sätt att göra saker. Vi har en långvarig och stark relation med Nomo Group och vet hur väl de behandlar sina kunder och personal, vilket gjorde beslutet enkelt”, säger Kalle Tuominen, vd för Top-Osa.

https://nomo.com/sv-se/news/pressmeddelande-top-osa

Nomo Kullager AB
Box 510 , Gribbylundsvägen 2
183 25 Täby
Täby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563087641

Kontaktperson

SH

Tipsa en kollega

0.031