23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand öppnar slangservicebutik i Älmhult

Hydroscand fortsätter expandera! Idag, måndag 7 oktober, öppnar Hydroscand sin nya slangservicebutik på Gamla Slätthultsvägen 6 i Älmhult.

För att möta efterfrågan från industrikunder, byggföretag och entreprenad i Älmhult med omnejd, öppnar Hydroscand en ny butik på Gamla Slätthultsvägen 6 i Älmhult. Hydroscand har nu totalt 77 slangservicebutiker i hela Sverige – från norr till söder.

– För Hydroscand är det viktigt att alltid finnas där våra kunder finns. Kunderna i Älmhult ska inte behöva åka flera mil för att komma till oss. Att öppna en butik i Älmhult är därför ett självklart val och något som legat i planerna länge, så när rätt tillfälle och en bra lokal dök upp tog vi helt enkelt chansen, säger Tommy Sjöblom, regionchef på Hydroscand.

– I Älmhult finns flera stora industrier, men också byggföretag och entreprenad. Det finns stor potential i Älmhult och i närområdet, ner mot Osby och upp mot Växjö. Den nya butiken kommer inte bara att öka tillgängligheten för våra befintliga kunder, utan också ge oss möjlighet att möta behoven hos nya kunder i regionen, säger Sören Gustafsson, platschef på Hydroscand i Älmhult.

– Det är fantastiskt roligt att vara på plats i Älmhult och få välkomna våra kunder till den nya butiken! säger Christofer Björklund, butiksansvarig på Hydroscand i Älmhult.

Med Hydroscands mobila slangservice, SlangExpress, på plats i Älmhult finns Hydroscand tillgängliga för kunder i området som snabbt behöver akut slangservice eller underhåll på plats. Hydroscand erbjuder förebyggande tjänster som exempelvis verkstadsöversyn och energioptimering på plats hos kunder i Älmhult med omnejd, vilket bidrar till att Hydroscands kunder slipper akuta driftstopp och bibehåller hög produktion och effektivitet.

Med över 55 års erfarenhet i branschen har Hydroscand etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom bland annat industri, transport och entreprenad. Den nya butiken i Älmhult blir en viktig resurs för företag i området, och Hydroscand ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa produkter och professionell service.

Besök Hydroscand i Älmhult
Läs mer om Hydroscand

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Tipsa en kollega

0.047