23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Acumo levererar skenstyrningar

Skenstyrningar, rullskensstyrningar och tillbehör - anpassade efter både Worldwide-standard och Europa-standard. Hellängder upp till 4 m, kan även kapa längderna efter behov.

Vi, Acumo, har ett nära samarbete med NSK!

NSK är en världsledande leverantör av kulskruvar, linjärstyrningar, och linjärenheter, grundat redan 1916 i Japan. Idag finns man representerad världen över och erbjuder produkter av enastående kvalitet. På Acumo är vi stolta över vårt breda sortiment av kulskruvar och skenstyrningar från NSK, och för kvaliteten de garanterar.

Stort lager

Vi har ett stort lager av skenstyrningar från NSK, för att kunna erbjuda korta leveranser och effektiv service till er som kunder. Våra skenstyrningar från NSK kombineras förstås med fördel ihop med kulskruvarna från NSK.

Krav på precision

Bearbetningen som vi erbjuder kräver inte bara kvalitet på vår utrustning, även erfarenhet och precision är av stor vikt för ett lyckat slutresultat.

Det är bara lyckade resultat som räknas – felaktiga toleranser kan skapa obrukbara produkter. Vi är därför stolta att vårt arbete uppskattas och nyttjas av våra kunder.


Auktoriserad distributör av NSK

Vi är stolta över att samarbeta med NSK. De skenor som vi erbjuder är kända för sin höga kvalitet!

🔗 Läs mer om vårt samarbete med NSK och vad vi erbjuder i from från deras stora sortiment. 

Acumo AB
Söderby Gårds Väg 11 A
147 60 Uttran
Botkyrkas kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566467717

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031