23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ökad miljösäkerhet med pålitliga SF6-gasdensitetsenheter

Svavelhexafluorid (SF6) är en viktig isolator i ställverk men skadar klimatet. För att minska miljöpåverkan vid läckage bör utrustningen ha en gasdensitetsmonitor som kontinuerligt övervakar densiteten, vilket möjliggör snabb läckagedetektering och underhållsplanering.

Svavelhexafluorid (SF6) är en viktig isolator i ställverk men bidrar negativt till klimatförändringarna. För att minimera dess miljöpåverkan vid läckage bör utrustningen ha en gasdensitetsmonitor eller givare som övervakar gasens densitet kontinuerligt. Detta möjliggör snabb upptäckt av läckor och planering av underhållsåtgärder.

Trafags robusta och underhållsfria enheter är utvecklade för att övervaka SF6 och alternativa isoleringsgaser i ställverk. De är noggranna, stöttåliga och fungerar i extrema temperaturer. Trafags patenterade teknik säkerställer pålitlig övervakning och snabb upptäckt av läckor.

Vi har gasdensitetsenheter i tre olika produktkategorier:

SF6-densitetsmonitorer 
Mekaniska monitorer som eliminerar behovet av omkalibreringar och är resistenta mot vibrationer och stötar.

SF6-gasdensitetsgivare
Elektroniska givare som mäter gasdensiteten direkt med hög temperaturstabilitet.

Hybrida SF6-gasdensitetsmonitorer
Kombinerar fördelarna från både mekaniska och elektroniska enheter, med hög noggrannhet och trendanalys för förebyggande underhåll.

Trafags SF6-gasdensitetsenheter erbjuder därmed en pålitlig lösning för att övervaka och minimera miljöpåverkan från SF6-läckage i ställverk, vilket bidrar till ökad miljösäkerhet och effektiv drift.

Läs hela artikeln
Utforska vårt sortiment av SF6-gasdensitetsenheter

Behöver du hjälp med att välja rätt gasdensitetsenhet till din applikation? 
Kontakta Maximilian Grudin, Säljare, Regal Components AB
+46 (0)18 65 70 08, maximilian.grudin@regal.se

---

Regal Components AB
Med över 30 års erfarenhet stödjer vi maskinbyggare genom att tillhandahålla produkt- och systemlösningar inom sensorer och givare samt elektriska drivsystem. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, från mindre modifieringar eller add-ons till kundunika produkter.

Kvalitet är kärnan i vår verksamhet. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 och uppfyller både funktionssäkerhet och andra myndighetskrav.

Med egen utvecklingsavdelning och produktionsanläggning levererar vi sensorsystem och elektriska drivsystem till maskin- och fordonstillverkare över hela världen.

Behöver du hjälp med att hitta en smart lösning till din applikation?
Kontakta våra experter idag:

👉 Följ oss på LinkedIn för att läsa om våra senaste nyheter!

Regal Components AB
Lefflersgatan 1
754 50 Uppsala
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564385655

Kontaktperson

MG

Tipsa en kollega

0.031