23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi har vätgasventiler för dina H₂-tillämpningar

Ventiler spelar en avgörande roll vid vätgastillämpningar. Det stora utbudet av ventiler inom detta område är imponerande, från enkla kopplingsventiler till exakta flödesregulatorer. De måste garantera säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet. Från vätgasproduktion till bränslecellsteknik - rätt val och användning av dessa ventiler är avgörande för att vätgastillämpningar ska bli framgångsrika.

Hur hittar jag rätt magnetventil för min vätgastillämpning? 
Magnetventiler är avgörande för effektiv produktion och användning av vätgas. Det är viktigt att välja rätt magnetventil för respektive tillämpning. Ventiler som används i vätgastillämpningar måste tåla ett brett spektrum av egenskaper. Det är därför inte alltid lätt att välja den lämpligaste ventilen. I vår guide tittar vi på de viktigaste kriterierna och hjälper dig att välja rätt magnetventil för din tillämpning.

Regler- och processventiler för vätgastillämpningar 
Regler- och processventiler kan användas i nästan alla tillämpningar inom vätgasens värdekedja. De pneumatiska eller elektriskt motoriserade ventilerna reglerar snabbt, exakt och repeterbart och garanterar därmed stabila processer. Oavsett om de används för anspråksfulla gaser eller vätskor garanterar de effektivitet och säkerhet i ditt vätgassystem.

Högtrycks- och ultrahögtrycksventiler för vätgasanvändningar 
Högtrycks- och ultrahögtrycksventiler är en avgörande komponent i olika tillämpningar, t.ex. transport, lagring och tappning av vätgas. Den styr och stänger tillförlitligt komprimerad vätgas på upp till 1 034 bar (15 000 psi) i leveranskedjan. Det rätta urvalet och implementeringen av dessa ventiler är avgörande för en säker och tillförlitlig anläggningsdrift. Ventilerna uppfyller de högsta provningskraven vad gäller täthet och materialtolerans. Ett befintligt servicekoncept gör din vätgastillämpning får en hög anläggningstillgänglighet trots slitaget.

Är du intresserad av ytterligare information? Läs mer här.

Kontakta Ulf Neldefors, Business Development Manager på Bürket: ulf.neldefors@burkert.com

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031