23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

ebm-papst visar upp smarta lösningar för luftteknik på Elmia Subcontractor 2024

På Elmia Subcontractor, den 12-14 november, presentera ebm-papst sina innovativa och energieffektiva lösningar inom ventilation-, värme- och kylteknik. Företaget är känt för sina kundanpassade fläktar, motorer och drivsystem som förbättrar prestanda och minskar energiförbrukningen. Besökare kan bland annat se fläktarna RadiFlex, RadiCal 2, DiaForce, AxiAci 92, AxiTwin och AxiRev 126 i montern, tillsammans med det modulära drivsystemet IDT. ebm-papst ser fram emot att möta besökare i monter A03:26 och visa hur deras teknik kan optimera olika applikationer.

Den 12-14 november deltar ebm-papst på Elmia Subcontractor, en av de största mässorna för tillverkningsindustrin. ebm-papst visar upp innovativa lösningar inom ventilation, värme och kyla, med fokus på energieffektivitet och hållbarhet.

ebm-papst är känt för sina kundanpassade fläktar, motorer och drivsystem som hjälper till att förbättra prestanda och spara energi. På mässan i Jönköping kan du se bland annat dessa produkter:

RadiFlex – En fläkt som är enkel att installera i spiskåpor tack vare standardiserade anslutningar. Den inbyggda EC-motorn är både lätt och resurssnål, och väger upp till 20% mindre än jämförbara fläktar.

RadiCal 2 – Ny och förbättrad version av RadiCal-serien. Fläkten är starkare, mer energieffektiv och tystare än sin föregångare.
DiaForce – En kompakt fläkt som är perfekt för att kyla serverrack. Den kombinerar hög kapacitet med tyst drift och är lättare att installera än andra alternativ.

AxiAci 92 – Fläkt för IT/Telecom och industriventilation, som ger högt luftflöde och låg energiförbrukning.

AxiTwin – Innovativ fläkt med två motorer och specialdesignade fläktblad för både luftflöde och tryckökning.

AxiRev 126 – Kraftfull fläkt för både nya och äldre fastigheter. Hastigheten kan justeras steglöst för att passa olika ventilationsbehov.

IDT – Modulärt drivsystem som kan anpassas för att passa ditt specifika projekt.

Besök ebm-papst i monter A03:26 för att få veta mer om smarta, energieffektiva lösningar för dina OEM-projekt!

ebm-papst AB
Äggelundavägen 2
175 62 Järfälla
Järfälla kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561769513

Kontaktperson

Malin Emilsson
Marknadskoordinator
+46 727178821 malin.emilsson@ebmpapst.se

Tipsa en kollega

0.047