23948sdkhjf

Missa inte Underhållsdagen i september

Den 19:e september samlas underhållsbranschen återigen i Göteborg för att ta del av och dela med sig av nya kunskaper.

Underhållsbranschen går in i en rusande takt med nya tekniker och innovationer samtidigt som det råder brist på utbildad personal. Konferensen är en plats för branschen att ta del av värdefulla insikter och innovationer. 

Underhållsdagen kommer beröra teman som teknisk innovation, digital transformation, effektiv resursanvändning och hållbarhetsinitiativ. Dagen handlar kort sagt om att tillgodose behoven hos olika sektorer och intresseområden inom underhållsbranschen. 

– Underhållsdagen i år kommer att bli väldigt intressant. Vi har ett format som är vårt mest interaktiva någonsin, säger Jens Österström, projektledare för Underhållsdagen.

Dagen kommer att varvas med talare, tid för mingel och workshops.

– Förutom att vi har intressanta talare och workshops så har vi i år lagt till ett diskussionsforum där deltagarna ges möjligheten att ta med sina egna utmaningar i sin verksamhet och diskutera igenom dem på plats med sina branschkollegor.

En av årets talare är Hans Hellström, grundare av Digimant. Under hans föredrag kommer han dela med sig av hur företag tar sig mot ett digitaliserat underhåll.

– Digitalisering är inte en magisk lösning på allt. Till att börja med måste den grundläggande underhållsstyrningen vara på plats, exempelvis ett kvalitativt anläggningsregister, en robust planerings- och arbetsorderprocess och en god förrådsstyrning, säger Hans Hellström.

Vidare kan deltagarna ta del av digitaliserad konsekvensklassning som Christoffer Eriksson och Peter Hallengren från Relcon, en del av Erinova Group, kommer fördjupa sig mer inom.

– Det handlar om att ranka funktionerna i anläggningen. Det är beslutsstöd som gör det lättare att välja rätt underhåll. Genom att använda sig av konsekvensklassificering optimeras hela underhållsprocessen, förklarar Peter Hallengren.

UE Systems kommer arrangera en workshop där de diskuterar de mest aktuella områdena inom branschen, läs vår inför-intervju med Jens Sjöblom, regionansvarig för Skandinavien på UE Systems, här.

Mer information om programmet och anmälan hittar du här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.055