23948sdkhjf

Ny försäljningschef på STILL Sverige

Jörgen Jeppsson tillträder som försäljningschef.
I samband med att VD Reke Salievski utökar sin roll och tillträder som VD även för STILL Danmark, förstärker STILL försäljningsorganisationen i Sverige och tillsätter Jörgen Jeppsson som ny försäljningschef på STILL Sverige AB.

Jörgen Jeppsson har arbetat med försäljning i 20 år och har gedigen erfarenhet inom branschen Tidigare har han arbetat som distriktschef på STILL och han har nu i uppdrag att förstärka ledningsgruppen samt ansvarar för att vidareutveckla försäljningsorganisationen.

– Jag älskar försäljning och att skapa resultat genom arbete med engagerade medarbetare. Det ska bli fantastiskt roligt att leda arbetet mot ännu nöjdare kunder. Jag kommer att arbeta för personlig utveckling och god kundservice, säger Jörgen Jeppsson, i ett pressmeddelande.

Tidigare har han arbetat som försäljningschef inom fordonsbranschen.

– Det känns väldigt bra att ha Jörgen ombord. Med en stark ledningsgrupp och ett kraftigt STILL Sverige, gör vi nu framsteg i vår utveckling av företaget. Jörgen kommer att hjälpa till att föra företaget till högsta nivå, säger Reke Salievski, VD på STILL Sverige AB. 


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093