23948sdkhjf

AP&T invigde ny anläggning

180 deltagare från 12 olika länder. Det var välbesökt när AP&T invigde sin nya utvecklings- och produktionsanläggning i Ulricehamn.
AP&T tillverkar utrustning för plåtformning och det är framför allt den positiva utvecklingen för presshärdning i fordonsindustrin som ligger bakom satsningen. Den nya anläggningen innebär att produktionskapaciteten ökas och moderniseras, men framför allt ges förbättrade förutsättningar för forskning och utveckling.

– Här får vi helt nya möjligheter både att vidareutveckla dagens teknik och testa lösningar för framtiden, säger Per Josefsson, Vice President Sales and Marketing AP&T, i ett pressmeddelande.

Centret ska användas för utveckling, utprovning och demonstration av verktyg, pressar, automationsutrustning och styrsystem. Här finns också möjlighet att pröva olika metoder för efterbearbetning, enligt AP&T.

– Genom att samla kompetens både inom forskning och utveckling, konstruktion och produktion kan vi utveckla vår roll som kunskapspartner till våra kunder och driva utvecklingen av nya metoder och material framåt, fortsätter Per Josefsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11