Matnyttiga föreläsningar
Intressanta föredrag från branschfolk, samtidigt som du får något gott att äta till. Där har du framgångsreceptet för Functional Food.
– Jag hoppas att vi kommer att ha lika många intresserade åhörare som under de tidigare åren, säger Johan Backman, produktchef för Ovako, som föreläser för tredje året i rad.
Den här gången kommer han berätta om de senaste rönen kring Ovakos skärbarhetsförbättrade M-steel, vilka möjliggör kostnadsbesparingar med en effektivare produktion utan störningar.
– Vid finbearbetning av sätthärdade eller induktionshärdade mycket hårda ytor har man börjat använda hårdsvarvning, istället för traditionell slipning, vilket i sig ger kostnads- och effektivitetsfördelar. Om det ythärdade stålet dessutom är M-behandlat har man en oslagbar kombination i effektivitet, fortsätter Johan Backman.
Bland övriga föreläsare vid Functional Food återfinns bland annat Lars Ejeklint (energiexpert från Vattenfall), Adam Hylén (Affärsutvecklare för Ovako Bar AB) och Jerker Andersson (Produktchef för Uddeholms Svenska AB).