23948sdkhjf

Kaeser tar upp konkurrensen med Atlas Copco

Atlas Copco får nu tuff konkurrens på sin mest lönsamma marknad: Oljefria kompressorer. Hittills har företag som behövt oljefri tryckluft i stort sett varit hänvisade till Atlas Copco, men den tiden är nu förbi.
Intresset är mycket stort kring Kaesers nya modellserie med oljefria kompressorer.

Hittills har företag som behövt oljefri tryckluft i stort sett varit hänvisade till Atlas Copco. Men den tiden är nu förbi.

Kompressorerna som precis haft världspremiär i Hannover, har en kapacitet på upp till 52 m3 / min. Modellerna är de första i Kaesers serie av oljefria kompressorer som kommer att täcka de flesta behov inom industrin.

- De här maskinerna sätter en ny standard på många sätt, konstaterar Kaeser Sveriges VD, Torsten Granberg.

- Det är robusta, välbyggda maskiner som lever upp till förväntningarna. Inget smäck som börjar krångla efter första servicen. De är konstruerade för att gå år efter år och leverera samma höga jämna verkningsgrad.
Kaesers nya oljefria modeller har en efterlängtad kvalitet och precision. De har t ex högtryckssteg i kromstål och rotorer med ett specialytskikt för jämn kapacitet och låg energiförbrukning. De är tystare och drar mindre energi.

- Dessutom erbjuder de möjlighet till luftkylning på riktigt stora kompressorer. Det är en egen Kaeser-innovation som vi är mycket stolta över, berättar Torsten Granberg.

- Kylvattenkostnad är en ofta bortsedd faktor och dessutom är luftkylt mer miljövänligt vilket ligger i linje med Kaesers miljötänkande.

- Vår serviceorganisation är en av nycklarna till vår snabba tillväxt de senaste åren. Det är inte bara att den är kompetent och effektiv. Folk tycker dessutom att vi är roligare att jobba med, konstaterar Torsten Granberg, VD på Kaeser Sverige.

Källa: KAESER Kompressorer
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062