23948sdkhjf

Digitalkameran från Edithouse revolutionerar filmbranschen

Edithouse bevisar ännu en gång att de ligger i den absoluta täten gällande film och teknik. Red One ™ 4K är en digital filmkamera med en av världens finaste optik.
Digitalkameran från Edithouse revolutionerar filmbranschen

Redan vid lanseringen av Red One ™ investerade Edithouse i kameran. Företaget bevisar ännu en gång att de ligger i den absoluta täten gällande film och teknik. För sex år sedan var de bland de första i Sverige att fullt ut integrera HD i sitt arbetsflöde.
Nu är det dags att gå vidare. Med Red One ™ och dess banbrytande teknik kan de redan idag erbjuda sina kunder ett komplett arbetsflöde från inspelning till efterbearbetning i 4K. Utan mellanhänder och tidsförlust.

EDITHOUSE FÖRST MED RED ONE ™
Som ett av de första företagen i Sverige kan Edithouse erbjuda regissörer och fotografer att filma i smått otroliga 4K med 12bitars färgdjup. Eller varför inte använda sig av Red Ones ™ möjlighet att filma i 120 fps utan att behöva oroa sig för extra kostnad av dyrbart filmmaterial. Genom den digitala tekniken kan företaget erbjuda en flexibilitet direkt på inspelningsplats som aldrig tidigare skådats.

BIOKVALITÉ MEN POST PRODUKTION FÖRSTÄRKER
Edithouse har med sina elva år starka rötter i post produktion. Med den unika kombination av Red One ™ kan företaget, som inget annat, erbjuda redigering och efterbearbetning med rejälare kvalitet som stärker kamerans grundmaterial.
Företaget har en av Sveriges mest erfarna Smokeredigerare som maximerar bildkvaliteten och dess Flameartist som visar möjligheterna med färgdjupet hos Red One ™.

Känslan av att filma i 4K är svår att beskriva i ord. Den vinner på att upplevas. Hos Edithouse i Göteborg finns den möjligheten.
En försmak kan du dock få här. OBS! Ladda med fördel ned filmen till din egen dator för maximal upplevelse. Filmen är i QuickTime-format, ca 60 MB. Högerklicka och spara ned:
http://edithouse-red.showcases.tv/STCC_Large.mov
Liten förhansvisning: http://edithouse-red.showcases.tv/

OM EDITHOUSE
Edithouse producerar och distribuerar film, oavsett medium. I elva år har de haft världen som arbetsfält och Göteborg som hemmabas. I den egna styrkan finns manus, regi, redigering, 2D-, 3D-, flash-, internet- och dvd-kompetens. Egen postproduktion med Flame-, Smoke- och ljudstudior
Produktion av filmer är kärnan i företaget. En lång erfarenhet och specialistkompetens av arbete med bilar, och introduktioner av bilmodeller. Referenser är Volvo Cars, SAAB, SKF, Volvo Penta, Saab Ericsson Microwave Systems, bland flera andra.

OM RED ONE ™
Red One ™ 4K är en digital filmkamera med en av världens finaste optik. En kamera som har en upplösning och en filmkänsla som är oslagbar. Peter Jackson (Sagan om Ringen m fl) var den första namnkunnige regissören som filmade med alphaprototyperna av Red One ™. Steven Soderbergh (bl a Erin Brockovich och Ocean's Eleven) blev förstummad över bildens kvalité och säger att det är magiskt och en ära att arbeta med kameran.Relaterade länkar: http://www.red.com

KONTAKT
Niclas Bergman, vd, Edithouse .
Tel 031 13 99 50
info@edithouse.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.828