23948sdkhjf

Hon blir ny produktionschef på SSAB

Utbildad civilingenjör i maskinteknik med lång erfarenhet inom SSAB – nu steppar Karin Palmqvist upp som ny plats- och produktionschef för SSAB i Oxelösund.

Karin Palmqvist blir ny plats- och produktionschef för SSAB i Oxelösund och tillträder sin nya roll 1 juli i år.

– Jag är stolt över förtroendet och det känns som en spännande utmaning att leda SSAB i Oxelösund med alla de förändringar vi står inför. Bygget av den nya ljusbågsugnen pågår för fullt och 2026 ska vi vara redo att producera utsläppsfritt stål i stor skala – det känns fantastiskt sporrande, säger Karin Palmqvist i ett pressmeddelande.

Karin Palmqvist som är utbildad civilingenjör i maskinteknik vid Chalmers tekniska högskola har arbetat på SSAB sedan 2014. Hon har har under de senaste åren suttit i den lokala ledningsgruppen och haft ansvar för produktionsplanering och logistik. Hon efterträder Johnny Sjöström som nu ska lägga allt fokus på sin roll sin roll som divisionschef för SSAB Special Steels.

– Karin har den kompetens och det driv jag har letat efter för att ta Oxelösund genom stundande omställning. Hon kommer att leda organisationen genom att se helheten och genom att säkerställa stabil leveransförmåga, säger Johnny Sjöström i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078